10 asiaa, jotka tuovat perhosia vatsaan uudessa suhteessa

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihastumisen tunne kiertää vatsalaukun rullalle, saa posket punottamaan ja sydämen läpättämään. Tunteiden ottaessa vallan saattaa olla hankala keskittyä edes perusasioihin, ja tällöin ihminen muuttuu hajamieliseksi höppänäksi. Ihmissuhdeasiantuntija listasi kymmenen asiaa, jotka saavat perhosia vatsanpohjalle uudessa suhteessa.

Seurustelun alkuvaihe on yleensä täynnä huumaa ja kiimaa. Parisuhde-ekspertti Lucy Moore tietää, että jo pelkästään tekstiviestin vastaanottaminen saattaa saada valtavan hymyn lääpällään olevan henkilön kasvoille. Viestiä saatetaan odottaa jopa niin paljon, että ihastunut huomaa vilkuilevansa puhelintaan vähintään kolme kertaa minuutissa.

Kun ihastus vihdoinkin soittaa, menee tunnemyrskyissä keikkuvan henkilön pasmat sekaisin. Puhelimeen vastataan vasta sitten, kun on hengitetty pari kertaa syvään ja viritetty ääni seksikkäälle tasolle. Päivän paras yllätys lienee kuitenkin se, kun yhtäkkiä huomaa työsähköpostin lähettäjälistalla oman ihastuksensa nimen.

Silloin kun tietää kullanmurun saapuvan kylään, katsoo itseään vähintään sata kertaa peilistä ennen oven avaamista. Perhoset lentelevät vatsanpohjasta jo rintalastan alle viimeistään siinä vaiheessa, kun tämä unelmien henkilö ottaa kädestä kiinni, painautuu lähemmäs ja suutelee. Parasta lienee kuitenkin se, kun uuden kumppanin kanssa harrastettu seksi osottautuu taivaalliseksi. Perhoset valtaavat kehon jokaisen sopukan, kun hän ottaa sinusta kiinni, halaa ja kertoo kauniisti tunteistaan.