Star Trek -tähti löydettiin kuolleena – turmapaikan kuvissa karu näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

27-vuotiaana kuolleiden viihdetähtien sankka joukko kasvoi viikonloppuna jälleen traagisesti, kun Star Trek -elokuvasta tuttu Anton Yelchin löydettiin kuolleena kotoaan Los Angelesin San Fernando Valleystä. Ruumis löytyi hyvin merkillisestä paikasta.

Anton Yelchinin eloton ruumis löydettiin sunnuntaina aamuyöllä hänen oman autonsa ja oman pihaporttinsa pilarin välistä. Näyttelijä oli joutunut puristuksiin sillä seurauksella, että hän menehtyi. Löytöhetkellä noin kello yhdeltä yöllä hänen autonsa moottori oli yhä käynnissä ja auton vaihde oli vapaalla.

Yelchin oli mahdollisesti virunut paikalla tuntikausia ennen löytymistään, sillä hänen ruumiinsa löysivät ystävät, jotka tulivat etsimään sovitusta tapaamisesta tuntikausia myöhässä ollutta näyttelijää. Poliisi tutkii tapausta, mutta on vahvistanut, että rikosta ei epäillä. Vielä ei ole tiedossa miksi ja milloin näyttelijä nousi autostaan.

Splash
Splash
Splash
Splash