Justin Bieberin hiteistä 80-luvun balladeja – jättimenestys!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin Bieber lukeutuu tämän hetken suosituimpiin poptähtiin, mutta mitä jos laulaja olisikin syntynyt vuosikymmeniä aikaisemmin ja ollut suosionsa huipulla 80-luvulla? Tähän kysymykseen tarjoaa vastauksen kanadalaismuusikko Tronicbox.

Tronicboxin käsittelyssä Justin Bieberin hitit ovat muuttuneet 80-luvun balladien tyylisisiksi versioiksi. Nykytyylisen tuotannon sijaan kappaleiden taustalla kuullaan kasarityylisiä syntikkamelodioita ja konerumpuja. What Do You Mean -hittiin on lisätty jopa George Michael -henkinen saksofonisoolo.

Myös Bieberin promokuvia on muokattu ajankuvalle sopivimmiksi lisäämällä tähdelle takatukan ja olkatoppaukset. Tronicboxin versiot Love Yourself, What Do You Mean ja One Last Time ovate kuultavissa artistin Soundcloud-sivulla.