Himos Juhannuksessa yli 30 artistia ja yhtyettä

Festarit · Stara.fi

18-vuotissynttäreitä juhliva Himos Juhannus käynnistyy Jämsässä torstaina. Juhlan kunniaksi kolmen suvipäivän ajan kahdella lavalla on luvassa täyteläinen annos kotimaisia tähtiartisteja JVG:stä, Antti Tuiskusta ja Cheekistä Finnhittien kuninkaisiin Dannyyn, Frederikiin ja Tapani Kansaan.

Ulkomailta saapuvat radiohiteistään tutut Mohombi, Vigiland ja Lasgo vs. Ian Van Dahl. Yhteensä artisteja päälavalla ja hulppealla telttalavalla vierailee yli 30. Yöttömän yön juhla ei pääty silloinkaan, kun lavat hiljenevät, sillä meno jatkuu Himos Areenalla sekä mökki- ja leirintäalueilla. Himos Parkiin odotetaan noin 40.000 kävijää.

Musiikin ohella juhannusrientoihin lukeutuvat viime vuonna hurjan suosion saaneet vaahtobileet. Lisäksi yleisö pääsee mätkimään toisiaan 50 hengen erissä Suomen suurimmassa tyynysodassa, joka järjestetään nyt ensimmäistä kertaa. Mittelöt käydään perjantaina ja lauantaina Himos Areenalla.