Humalainen asiakas jätti vahingossa 1 000 dolllarin tipin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Coloradossa viisi vuotta toiminut Thailicious-ravintola on saavuttanut alueella vankkaa jalansijaa sinnikkäiden yrittäjien uutteruuden takia. Kun paikalla piipahtanut asiakas jätti ravintolalle tuhannen dollarin tipin, innostuivat omistajat todenteolla. Valitettavasti kyseessä oli humalainen päähänpisto.

Ravintolan omistaja Surachai Surabotsopon sanoi tarjoilijoilleen ja vaimolleen, että vaikka ravintolan saamat juomarahat jaetaan normaalisti työntekijöiden kesken, oli hänen pakko pitää tuhannen dollarin tippiä kassakaapissa varmuuden vuoksi yön yli. Hän ajatteli, että asiakas saattaisi tulla katumapäälle. Kuinka oikeassa mies olikaan.

Seuraavana päivänä ravintolaan saapui nolostunut, krapulainen ja häpeissään ollut mies. Hän tunnusti panneensa laskun väliin kaikki mukana olleet rahansa, eikä hänen ollut tarkoitus antaa juomarahaa niin paljoa. Humalaisella asiakkaalla oli mennyt sadan dollarin ja yhden dollarin setelit sekaisin, The Denver Post uutisoi. Hän jätti tippiä lopulta 40 dollaria.