Joy sometti kesken bikinikuvausten – herutusselfie kesken kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehden vuosittainen uimapukunumero on bikinimallien tärkein julkaisu koko maailmassa, ja viime päivinä sen sivuilta tunnetuksi tullut Joy Corrigan on ikuistettu kuvauksissa Miami Beachilla. Eilen oli vuorossa toinen kuvauspäivä.

Corrigan näytti ottavan kuvaukset melko rennosti, sillä paparazzi ikuisti hänet kulkemassa ympäri kuvauspaikkaa kännykkä kädessään. Sosiaalisessa mediassa suosittu kaunotar ryhtyi luonnollisesti kuvaamaan myös itse itseään, sillä hän ikuisti itsestään varsinaisen herutuskuvan puhelimeensa.

28-vuotias Joy Corrigan aloitti malliuransa jo 14-vuotiaana teinityttönä, kun häntä pyydettiin kauppakeskuksessa osallistumaan paikalliseen muotinäytökseen. Siitä sai alkunsa ura, joka vie kaunotarta kohti nyt mallimaailman parasta A-sarjaa. Sports Illustrated vuoden 2016 uimapukunumerossa poseeraaminen on yksi alan suurimmista meriiteistä koko maailmassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash