Vanhoista tennispalloista tehdään bluetooth-kaiuttimia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Urheiluvälinevalmistaja Slazenger toimittaa Wimbledonin tennisturnaukseen vuosittain yli 55 000 palloa. Arvioiden mukaan suurissa tennisturnauksissa heitetään maailmalla vuosittain pois yhteensä noin 230 000 tennispalloa.

HearO-yhtiö on keksinyt pois heitetyille tennispalloille fiksua uusiokäyttöä. Yritys muuttaa vanhat pallot bluetooth-kaiuttimiksi, luoden ”eläviä” urheilu-muistoesineitä.

HearOn kierrätystuotteita kuvaillaan hyvälaatuisiksi kaiuttimiksi. Tennispallot on kerätty yhtiön verkkosivujen mukaan maailman suurimmista tennisturnauksista, ja ne on varustettu pelaajien nimikirjoituksilla. Pienen kokonsa ansiosta ne kulkevat hyvin mukana esimerkiksi lomilla ja puistohetkissä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat