Karaten naisopettaja lähetti alastonkuvia 11-vuotiaalle oppilaalle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Monien mielestä teinipoikien fantasia on harrastaa seksiä tulikuuman opettajattaren kanssa. Osa kasvatusalan ammattilaisista ottaa tilaisuudesta vaarin ja äityy petipuuhiin innokkaiden oppilaidensa kanssa. Nyt julkisuuteen paljastunut seksiskandaali on kuitenkin kaikkea muuta kuin purbeteetti-ikäisten kanssa telmimistä.

Floridalainen karateopettaja Stephannie Figueroa oli lähetellyt alastonkuvia ja paljastavia videoita oppilaalleen Kik-viestipalvelun kautta. Parikymppinen opettaja valitsi uhrikseen muun muassa 11-vuotiaan pojan, jonka äiti järkyttyi löytäessään kuvamateriaalia jälkikasvunsa puhelimelta. Karateoppilaan äiti ilmoitti asiasta viranomaisille.

Poliisit ovat aloittaneet laajamittaisen tutkinnan, sillä he uskovat, että 11-vuotias poika ei ollut naisen ainoa uhri. Karateopettaja toimitettiin Orange Countyn vankilaan, mutta hän vapautui sieltä takuita vastaan. Asiasta uutisoi CBS-uutiskanava.