LEGO-ukot töihin toimistossa – pitävät johdot järjestyksessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Johtokasat ovat monen ihmisen painajainen. Esimerkiksi viihdekeskusten kaapelit on järkevä vetää huonelistojen takaa, mutta aina tämä ei ole mahdollista. Mikäli haluaa veikeämmän ilmeen työpöydän johtojen lajitteluun, kannattaa ottaa käyttöön rakennuspalikkaukkelit.

Hometalk-sivusto neuvoo Facebookissa, kuinka työpöydälle kulkevat piuhat saa hauskasti pysymään järjestyksessä. Pidikkeen askartelemiseen tarvitsee kapean LEGO-palikan ja neljä LEGO-ukkelia. Kestävä liima tuo viritelmälle pitkäikäisyyttä.

Liimaa tasainen rakennuspalikka pöytään kiinni. Kiinnitä sen jälkeen haluamasi ukkelit palikkaan. LEGO-miesten kädet toimivat johtojen pidikkeinä, ja siten käytössä on aina tarvittavat piuhat siistissä järjestyksessä.