NASA-insinööri rakensi jättiläismäisen leikkipyssyn

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erityisesti Yhdysvalloissa suositut Nerf-aseet ampuvat vaahtomuovista valmistettuja harmittomia ammuksia. Tuoreella videolla tavanomaisesta leluaseesta nähdään hieman isokokoisempi ja tehokkaampi versio.

Youtube-tähti ja entinen NASAn insinööri kyllästyi perinteisiin vaahtomuoviammuksia ampuviin pyssyihin, ja päätti luoda maailman isokokoisimman Nerf-aseen. Mies sai apua Youtuben Eclectical Engineering -kanavan Ryanilta ja Davidilta.

Maailman suurin Nerf-pyssy on valmistettu puusta ja paintball-aseen säiliöstä. Jättiläismäinen leluase pystyy ampumaan vaahtomuoviammuksia jopa lähes 65 kilometrin tuntivauhdilla. Tällä pyssyllä ammutut vaahtomuovinuolet saattavat siis tehdä hieman kipeämpää kuin kauppojen Nerf-aseiden vastaavat.