The Beatlesin legendaariset rummut myydään – tärkeä pala musiikkihistoriaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Beatles mullisti aikoinaan musiikkimaailman ja fanituksen, sillä se oli maailmanhistorian ensimmäinen rockyhtye, joka villitsi miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa hysterian partaalle. Yhtyeen merkitys musiikille on ollut suuri, ja nyt osa historiaa on tulossa myyntiin.

Huutokaupassa myydään nimittäin The Beatlesin käyttämät rummut, joilla yhtyeen ”viides jäsen” Andy White soitti ikivihreän Love Me Do -klassikkohitin yhtyeen ensimmäiselle albumille. Kappaleesta tuli valtavan suosittu, ja se nousi esimerkiksi Yhdysvalloissa suoraan singlelistan ykköseksi.

Nyt pala musiikin historiaa myydään huutokaupalla, jossa rumpusetin aloitushinta on 150.000 dollaria. Hinnan uskotaan kuitenkin nousevan moninkertaiseksi.

Splash
Splash
Splash
Splash