A-luokan reissu miehille – viiden tonnin viikonloppu New Yorkissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skottilainen viskitislaamo Macallan on aloittanut yhteistyön luksusmatkatoimiston kanssa. Ylämaan viskiä tehtaileva yritys tarjoaa nyt miehille ikimuistoista matkaa New Yorkiin. Reissun hintalappu on 5.000 dollaria.

Herrasmiehille räätälöity matkapaketti vie New Yorkin sykkeeseen. Hintaan sisältyy 1.200 dollarin lentoliput, kaksi yötä The NoMad Hotelissa ja yksityinen kuljetus lentokentältä hotellille. Ekstrana luksusmatkan varaajille tarjotaan yksityinen vaatteiden sovitus pukuliikkeessä samalla, kun pääsee maistelemaan Macallanin viskejä.

Illallinen nautitaan Zuma-ravintolassa juomien kera. Lisäksi miehet pääsevät nauttimaan New York Yankeesin baseball-pelistä. Viikonloppuun sisältyy pääsy Chelsea Piersin golfklubille. Matka on tarkoitettu kahdelle.