Lahjotut poliisit kiinni New Yorkissa – sulkivat jopa tunnelin rahaa vastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa kansalaisten luottamus poliisiin on viime vuosina romahtanut, kun viranomaisten käsien kautta kuolee vuosi vuodelta enemmän aseettomia ihmisiä ja lahjonta ei sekään ole mikään kovin harvinainen ilmiö. Nyt mätiä poliiseja on jäänyt kiinni New Yorkissa.

New York Post -lehden saamien tietojen mukaan neljälle korkea-arvoiselle poliisille luettiin tällä viikolla syytteet lahjusten ottamisesta. Syyttäjän mukaan miehet ovat saaneet liikemiehiltä jopa 100.000 dollaria vastineeksi heille tekemistään palveluksista.

Eräs palveluksista oli taannoin ruuhkaisen Lincoln-tunnelin kaistan sulkeminen, jotta lahjusten maksajien New Yorkiin kutsuma liikemies välttäisi ruuhkan ja pääsisi tunnelin kautta nopeammin kaupungin keskustaan.