Ruma Betty -tähti lomailee Havaijilla surffaamalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan huippusuosion saanut Ruma Betty -komediasarja lopetettiin vuonna 2010. Sittemmin ohjelman tähti America Ferrera meni naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Ryan Piers Williamsin kanssa. Pariskunta tapasi toisensa, kun he opiskelivat näyttelemistä Etelä-Kalifornian yliopistossa.

Hiljaiseloa pitkään viettänyt America lomailee parhaillaan Havaijilla, jossa hän pääsi eilen kokeilemaan surffausta.

32-vuotias Amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja America Ferrera tunnetaan parhaiten Betty Suarezin roolistaan Ruma Betty -hittisarjassa. Hän on saanut tunnustusta urastaan muun muuassa Golden Globe -palkinnolla. Ferrera on nähty televisiosarjojensa lisäksi useissa elokuvissa, joista tunnetuimmat ovat Neljä tyttöä ja maagiset farkut, The Dry Land ja How To Train Your Dragon.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Uusimmat