Ruma Betty -tähti lomailee Havaijilla surffaamalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aikoinaan huippusuosion saanut Ruma Betty -komediasarja lopetettiin vuonna 2010. Sittemmin ohjelman tähti America Ferrera meni naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Ryan Piers Williamsin kanssa. Pariskunta tapasi toisensa, kun he opiskelivat näyttelemistä Etelä-Kalifornian yliopistossa.

Hiljaiseloa pitkään viettänyt America lomailee parhaillaan Havaijilla, jossa hän pääsi eilen kokeilemaan surffausta.

32-vuotias Amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja America Ferrera tunnetaan parhaiten Betty Suarezin roolistaan Ruma Betty -hittisarjassa. Hän on saanut tunnustusta urastaan muun muuassa Golden Globe -palkinnolla. Ferrera on nähty televisiosarjojensa lisäksi useissa elokuvissa, joista tunnetuimmat ovat Neljä tyttöä ja maagiset farkut, The Dry Land ja How To Train Your Dragon.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash