Kohukaunottaren muhkea povi pysäyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli Blac Chyna ilmoitti yhdessä Rob Kardashianin kanssa äitienpäivän tienoilla, että he odottavat yhteistä lasta. Ilmoituksen jälkeen Chynan vatsa on pyöristynyt näkyvästi, mikä on saanut jotkut ihmiset kritisoimaan naisen painoa. Nyt julkkistähdestä on paisunut povipommi.

Eilen Blac Chyna kuvattiin nousemassa bilelaivaan Daily Mailin järjestämiin juhliin. Samalla tuleva perheenäiti pääsi esittelemään kuvaajille muhkeaksi kasvanutta poveaan.

Blac Chynan mukaan hänen raskauskilojensa kritisoiminen on naurettavaa, koska painon nouseminen kuuluu nimenomaan raskauteen. Chyna ei ole kuitenkaan harmistunut negatiivisista kommenteista, vaan on sivuuttanut ne muun muassa hauskalla Snapchat-videollaan. Videolla hän kertoi saaneensa tämän raskauden aikana painoa tähän mennessä yli yhdeksän kiloa lisää.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash