Abigail Ratchford ilmestyi klubille – muhkea povi loksautti leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on nousevaa uraa tekevä mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan.

Eilen Rauchford ikuistettiin juhlimassa West Hollywoodin maineikkaalla The Nice Guy Clubilla, jonne hän saapui poikkeuksellisen näyttävässä asussa. Asuvalinta ei jättänyt mitään arvailun varaan, ja sen kaula-aukko huomattiin takuulla.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash