Chewbacca-äiti sai oman lelun – hervoton lisäominaisuus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bloggaaja Candace Payne julkaisi Facebook-sivuillaan 21. toukokuuta videon, joka lähti nopeasti leviämään verkossa sen hyväntuulisuuden vuoksi. Payne esitteli videolla ostamaansa Chewbacca-naamaria, joka sai hänet hillittömään nauruun.

Videon julkaisemisen jälkeen naiselle on ehtinyt tapahtumaan paljon. Paynesta on tullut niin suosittu, että häntä on alkanut seuraamaan Facebookissa yli 815.000 ihmistä. Nyt Paynelle on suunniteltu ja valmistettu oma Chewbacca-lelu, josta nainen on hyvin innoissaan.

Candace Payne esittelee julkaisemallaan videolla Chewbacca-figuurin, joka on suunniteltu naisen viraalihitiksi nousseen videon ansiosta. Lelu näyttää aluksi tavalliselta Chewbaccalta, mutta tarkemmin katsottuna voidaan huomata, että lelulla on irrotettava naamari päässään. Naamarin takaa paljastuu tietenkin Candace Paynen iloiset kasvot.