Hellävaraisesta kissasta tuli nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten monet kissanomistajat ovat varmasti huomanneet, saattavat kissojen leikit vaikuttaa usein melko aggressiivisilta. Leluhiiret, langanpätkät ja laserosoittimen pisteet saavat toden teolla kyytiä lemmikkieläinten jahdatessa niitä kynnet ja hampaat esillä.

Sosiaalisessa mediassa ihastuttanut japanilaiskissa on kuitenkin toista maata. Eläimen omistaja on jakanut Twitterissä videoita, joissa hän yrittää leikittää kissaansa kirsikalla. Kissa on kaikkea muuta kuin aggressiivinen, sillä se leikkii edessään heiluvalla luumarjalla erittäin hellävaraisesti.

Lempeästä kissaa kuvaavista videoista on tullut nopeasti nettihitti. Ensimmäistä videota on jaettu Twitterissä uudelleen jo 50.000 kertaa, ja se on kerännyt 60.000 tykkäystä.