Mac Miller perui koko Euroopan kiertueensa – ei tule Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jenkkiräppäri Mac Miller on joutunut yllättäen perumaan Euroopan kiertueensa terveydellisistä syistä. Artistia ei siksi tulla näkemään myöskään Lahden Summer Upissa 9. heinäkuuta. Festivaalin järjestäjä pahoittelee tilannetta ja etsii parhaillaan tilalle korvaavaa esiintyjää.

– Tämä on valitettava tapaus ja toivotamme Mac Millerille pikaista paranemista! Yritämme löytää korvaajaa pikaisella aikataululla, kommentoi promoottori Timo Isomäki.

Korvaava esiintyjä ilmoitetaan heti vahvistuttuaan.

Summer Upin muut ulkomaiset esiintyjät ovat räppäri Tyga ja Future. Kotimaisista artisteista Summer Upissa esiintyvät Cheek, Aivovuoto, Aste & Evelina, Atomirotta, Aurora, Brädi, Eevil Stöö, Elastinen, JVG, Kasmir, Kube, Mikael Gabriel, Mäkki, Nikke Ankara, Paperi T, Reino Nordin, Robin, Roope Salminen & Koirat, Rähinä Spesial (Uniikki, Spekti & TPH), Teflon Brothers ja View.