Uudet sipulirenkaat täytetään nyt juustolla

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sipulirenkaat ovat tuttu herkku monien ravintoloiden ruokalistalta alkupalojen joukosta. Sipulirenkaat on voitu valmistaa joko sipulista tehdystä massasta tai sipulista leikatusta renkaasta, josta herkku on alun perin saanutkin muotonsa.

Sipulirenkaita pystyy valmistamaan helposti myös itse kotona. Nyt ChefClub UK -sivusto on jakanut sipulirengasohjeen, joka saa monille veden kielelle. Ohjeessa sipulirenkaat täytetään mozzarellajuustolla ennen niiden uppopaistamista.

Videolla nähdään hauska päivitys sipulirenkaiden tekemiseen kun renkaita laitetaankin sisäkkäin kaksi kappaletta. Renkaiden väliin jäävä tila täytetään mozzarellajuustosta leikatulla siivulla. Tämän jälkeen rengas kastetaan tuttuun tapaa kananmunaseokseen ja jauhoihin ennen uppopaistamista. Lopputuloksena saadaan herkullinen kahdesta sipulirenkaasta koostuva rengas, joka on täynnä sulanutta juustoa.