Hidasteleeko Mac-tietokoneesi? Tässä pettämätön ja nopea apu

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Tietokoneet ovat monille vakituinen ongelma merkistä ja mallista riippumatta. Todennäköisesti Applen tietokoneiden omistajat ovat kuitenkin laitteisiinsa tyytyväisempiä kuin Windows-koneiden käyttäjät. Ongelmia toki niistäkin löytyy ihan riittämiin.

Nyt verkossa leviää parodiavideo keinosta, jolla hidasteleviin Mac-tietokoneisiin saa vauhtia nopeasti. Videon esimerkkiä noudattelevan täytyy kuitenkin toimenpiteen jälkeen suunnata hankkimaan jo uutta tietokonetta, sillä hidastelevasta laitteesta ei jää jäljelle kuin savuava romukasa. Enää laite ei kuitenkaan hidastele.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat