Kanye Westin musiikkivideosta shokki – sängyssä alastomien julkkisten kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanye West osaa shokeerata aina uusilla julkaisuillaan, minkä vuoksi Famous-kappaleesta noussut kohu ei juuri yllättänyt sillä, että se pahoitti monien mielen. Kappaleen yhteydessä Tidal-palvelussa julkaistussa musiikkivideossa Kanye on sängyssä tunnettujen julkisuuden henkilöiden kanssa.

Famous-kappaleeseen tehtyä musiikkivideota varten on loihdittu kuva, jossa Kanye ja Kim nukkuvat alasti valkoisissa lakanoissa muiden tunnettujen henkilöiden kanssa. Kimin ja Kanyen kanssa sängyssä ovat George Bush, Anna Wintour, Donald Trump, Chris Brown, Taylor Swift, Ray J, Amber Rose, Caitlyn Jenner ja Bill Cosby.

Julkkiksia muistuttavien vahaversioiden käyttämiseen räppäri ei ilmeisesti ole kysynyt kaikilta lupaa. HollywoodLife-sivuston mukaan etenkin Taylor Swift on ollut raivoissaan siitä, että hän on päätynyt samaan sänkyyn alastomana. Swift suunnittelee ilmeisesti jonkinlaista kostoa Kanyelle, joka ei tule pääsemään tällä kertaa niin vähällä, että päätyisi pelkästään kappaleen sanoituksiin.