Nainen oli kuolla työpaikallaan allergiakohtaukseen – sai potkut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Danielle Duperreault -niminen nainen oli työpäivänsä aikana Urban Planet -liikkeessä saanut vakavan allergisen reaktion jouduttuaan kontaktiin paprikan kanssa. Duperreault ei ollut saanut esimieheltään apua hänen hengitysteidensä mennessä umpeen, mikä oli maksaa nuorelle naiselle hänen henkensä.

Työpaikalla ei ollut EpiPen-allergiakynää, minkä vuoksi Duperreault oli menehtyä allergisen reaktion vuoksi. Esimies oli naisen mukaan nähnyt tilanteen, mutta päättänyt olla auttamatta häntä. Työkaveri oli lopulta ajanut pyörtymäisillään olevan huonovointisen Duperreaultin lähimpään ensiapuun.

Hoitajat olivat kertoneet naiselle, että kymmenen minuuttia myöhemmin hän olisi jo menehtynyt hapenpuutteeseen. Naisen ja häntä auttaneen työkaverin poistuttua työpaikalta heidän esimiehensä oli irtisanonut kummatkin tekstiviestillä. Duperreault julkaisi tekstiviestistä hänen Facebook-sivuillaan kuvan, joka on lähtenyt leviämään nopeasti verkossa.