Peter Dinklage ajoi potkulaudalla – photoshop-ilmiö sai alkunsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hauskoista kuvista lähtee nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa erilaisia meemejä ja versioita, joihin on lisätty esimerkiksi huvittavia lausahduksia. Nyt kuva näyttelijä Peter Dinklagesta päätyi Reddit-käyttäjien käsiin ja poiki paljon hauskoja versioita.

Reddit-käyttäjiä oli huvittanut Peter Dinklagesta otettu kuva, jossa mies ajaa potkulaudalla aurinkolasit silmillään ja vakava ilme kasvoillaan. Kuva lisättiin PhotoshopBattles-ryhmään, jossa ihmiset alkoivat heti tekemään siitä erilaisia versioita.

Photoshop-taiturit ovat lisänneet 47-vuotiaan Game of Thrones -näyttelijän potkulautansa kanssa erilaisiin tilanteisiin. Hulvattomissa kuvissa Dinklage potkulautailee moottoripyörien seassa, keskeyttää uutislähetyksen, lautailee lasten ja piirroshahmojen kanssa ja kyyditsee ET:n takaisin kotiin.

https://www.reddit.com/r/photoshopbattles/comments/4paimu/psbattle_peter_dinklage_riding_a_scooter/

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com