Peter Dinklage ajoi potkulaudalla – photoshop-ilmiö sai alkunsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hauskoista kuvista lähtee nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa erilaisia meemejä ja versioita, joihin on lisätty esimerkiksi huvittavia lausahduksia. Nyt kuva näyttelijä Peter Dinklagesta päätyi Reddit-käyttäjien käsiin ja poiki paljon hauskoja versioita.

Reddit-käyttäjiä oli huvittanut Peter Dinklagesta otettu kuva, jossa mies ajaa potkulaudalla aurinkolasit silmillään ja vakava ilme kasvoillaan. Kuva lisättiin PhotoshopBattles-ryhmään, jossa ihmiset alkoivat heti tekemään siitä erilaisia versioita.

Photoshop-taiturit ovat lisänneet 47-vuotiaan Game of Thrones -näyttelijän potkulautansa kanssa erilaisiin tilanteisiin. Hulvattomissa kuvissa Dinklage potkulautailee moottoripyörien seassa, keskeyttää uutislähetyksen, lautailee lasten ja piirroshahmojen kanssa ja kyyditsee ET:n takaisin kotiin.

https://www.reddit.com/r/photoshopbattles/comments/4paimu/psbattle_peter_dinklage_riding_a_scooter/

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat