Sugar Baby -koulutus opettaa naiset iskemään miljonäärejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sugar Daddyiksi kutsutaan miehiä, jotka maksavat nuoremmille naisille heidän seurastaan tai seksuaalisista palveluista. Sugar Baby on puolestaan nainen, joka vastaanottaa varakkaalta mieheltä hänen antamiaan lahjoja ja rahallista tukea treffejä ja joissain tapauksissa myös seksiä vastaan.

Vuosia sitten uutisotsikoihin nousi Yhdysvalloissa tapauksia, joissa nuoret naiset rahoittivat yliopistomaksunsa seurustelemalla Sugar Daddyjen kanssa. Nyt käytäntö on alkanut olemaan jo niin suosittu, että sitä varten on alettu kouluttamaan naisia. Sugar Baby Summit -kokoontumisessa kokeneet Sugar Babyt kouluttivat paikalle tulleita naisia ja miehiä iskemään miljonäärejä.

Yleensä Sugar Babyt ovat yliopistossa opiskelevia naisia, jotka yrittävät rahoittaa opiskelunsa. Vuonna 2015 tyypillinen Sugar Daddy oli 45-vuotias mies, jolla oli 5,2 miljoonan dollarin omaisuus. Yksi kolmesta miehestä oli naimisissa, ja he maksoivat nuorille naisille kuukausittain noin 3.000 dollaria.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat