Tästä ei keksin koristelu parane – osaisitko tehdä perässä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Leipominen on parhaimmillaan vaativaa taidetta, kun jauhopeukalot ja kondiittorit luovat uskomattomia herkkujaan koristeluineen. Olemme kertoneet kauniista piparikuorrutuksista ennenkin, mutta nyt esiteltävä tyyli lyö kaikki ällikältä.

Chihiro Ogura omistaa Antolpo-nimisen leipomon. Nainen esittelee leipomonsa luomuksia ahkerasti Instagramissa, ja nyt koko maailma haukkoo happea nähdessään koristelijan mahtavat keksit. Kuorrutetut piparit ovat kuin pieniä taideteoksia, joita ei raaskisi syödä.

Erilaiset leivontaohjelmat ovat innostaneet ihmisiä tehtailemaan erikoisia ja upeilla kuorrutuksilla koristeltuja kakkuja. Voisikohan tällaisissa erikoiskekseissä olla seuraava leivostrendi? Normaalisti pipareiden koristeleminen rajoittuu lähinnä jouluun.