Lentomatkustaja kuvasi ikkunasta traagisen näyn – lentokoneen koko siipi paloi soihtuna!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Singapore Airlinesin matkustajakone on joutunut tekemään pakkolaskun Singaporen Changin lentokentälle. Kone oli hädin tuskin ehtinyt laskeutua kentälle, kun sen toinen siipi syttyi kauttaaltaan tuleen. Yksi matkustajista kuvasi traagisen näyn videolle.

Milanoon matkalla olleessa Boeing 777-300ER -koneessa havaittiin polttoaineeseen liittyvä ongelma noin kaksi tuntia ilmaan nousun jälkeen. Kone jouduttiin lentämään takaisin Singaporen Changin kentälle. Pakkolasku vaikutti sujuvan ongelmitta, kunnes koneen oikeanpuoleinen moottori ja siipi syttyivät tuleen.

Palo saatiin sammutettua ennen kuin kukaan ehti loukkaantumaan onnettomuudessa. Yhteensä 222 matkustajaa ja 19 miehistön jäsentä jouduttiin The Guardian -lehden mukaan evakuoimaan. Matkustaja Lee Bee Yee julkaisi Facebookissa Boeingin sisäpuolelta kuvatun videon, jossa koneen siipi on ilmiliekeissä.

– Ne olivat piinaavat viisi minuuttia! Odotimme palokuntaa sammuttamaan tulen, ja lopulta he sammuttivat sen tulen ja vaahdon avulla. Olimme niin lähellä kuolemaa, Lee Bee Yee kirjoittaa Facebookissa.