Netflixiä katsotaan pian myös ilman nettiyhteyttä

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Netflixillä on pystynyt toistaiseksi katsomaan elokuvia vain silloin, kun käytettävissä on verkkoyhteys. Ajatukset sisällön katselemisesta offline-tilassa on aikaisemmin torpattu, mutta tuoreiden uutisten perusteella se saattaa olla pian mahdollista.

Light Reading -sivuston mukaan Netflixin uskotaan mahdollistavan vielä loppuvuoden aikana elokuvien ja sarjojen katsomisen silloinkin, kun verkkoyhteyttä ei ole. Tämä tapahtuisi mahdollistamalla sisällön väliaikiasen lataamisen käyttäjän koneelle.

Netflix ei ole toistaiseksi vahvistanut uutista. Suunnitellun uudistuksen kerrotaan kuitenkin olleen ”avoin salaisuus” jo jonkin aikaa. Ominaisuus olisi epäilemättä tervetullut niille, jotka haluaisivat katsella suoratoistopalvelun sisältöä esimerkiksi matkustelun aikana.