Uima-altaaseen 5 780 litraa Coca-Colaa – sitten kasa Mentosia ja ihminen joukkoon!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Videobloggaajat tekevät hulluja ja mielipuolisia asioita välillä toteuttaakseen katsojien ehdotuksia ja hemmotellakseen seuraajia yllättävillä tempauksilla. Nyt eräs videobloggaaja päätti panostaa uima-altaalliseen Coca-Colaa ja laittaa ystävänsä uimaan amerikkalaisessa unelmassa.

TechRax-kanavalla videoita julkaiseva bloggaaja Taras Maksimuk julkaisi kanavallaan videon, jossa hän kertoo täyttäneensä pihalle laitetun uima-altaan pelkällä Coca-Cola-virvoitusjuomalla. Mies kertoi altaaseen menneen yhteensä noin 5.780 litraa virvoitusjuomaa, minkä jälkeen mies viilensi seoksen vielä useammalla säkillisellä jäitä.

Bloggaaja kaatoi Coca-Colan sekaan vielä sangollisen Mentos-makeisia saadakseen virvoitusjuoman poreilemaan. Tämän jälkeen kuvaajan kaveri otti kaukaa vauhtia ja hyppäsi pommin suoraan virvoitusjuoma-altaaseen. Mies näytti nauttivan kylmästä limukylvystään juoden samalla Coca-Colaa pullosta.