Haluatko ilmaiset hampurilaiset loppuelämäksesi? Vaihda sukunimesi Burgeriksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen hampurilaisketju lupaa asiakkailleen ilmaiset hampurilaiset loppuelämäksi yhdellä pienellä ehdolla. Asiakkaiden täytyy vain vaihtaa sukunimekseen Burger.

Mr. Burger -hampurilaisketju vakuuttaa tuoreen tempauksensa olevan ”200-prosenttisesti totta”. Pikaruokaketju lupaa jopa maksaa sukunimen vaihtamisesta syntyvät kustannukset.

– Mediassa ja maailmalla puhutaan tylsistä asioista kuten Brexitistä ja vaaleista. Yhtiömme uskoo ihmisten ottavan elämän liian vakavissaan. Tämä on keino pitää hieman hauskaa, Mr. Burgerin markkinointipäällikkö Maleik Edwards kertoo Mashable-sivustolle.

Mr. Burger tarjoaa hampurilaiset loppuelämäksi enintään kymmenelle sukunimensä vaihtavalle. Maleik Edwardsin mukaan kukaan ei ole vielä toistaiseksi tarttunut haasteeseen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat