Islantilainen selostaja teki sen taas – hervoton video kuuluttamosta

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Islantilainen selostaja Gummi Ben nousi median otsikoihin selostettuaan Islannin ja Itävallan välisen jalkapallo-ottelun, jonka voitonmaali sai miehen sekoamaan. Nyt selostajasta on noussut esiin uutta materiaalia, joka ei voi olla naurattamatta katsojaa.

Hyvät selostajat saavat aina urheilua katsoessa tunnelman kohoamaan huippuunsa, kun he eläytyvät pelin jokaiseen käänteeseen. Mertaranta on tunnettu vahvasta eläytymisestään ja nokkelasta sanavalmiudestaan, mutta islantilainen Gummi Ben selostaa kuitenkin täysin omassa sarjassaan kotimaansa voitokasta peliä Englantia vastaan.

Maansa tällä hetkellä varmasti rakastetuin selostaja Gummi Ben eläytyi Islannin jalkapallovoittoon sen ansaitsemalla tunnemyrskyllä. Herkässä tilassa selostaneen miehen esitys on nyt tekstitetty englanniksi uudella videolla, joten muutkin islantia taitamattomat pääsevät nauttimaan miehen hauskoista letkautuksista.