Jättimansikka löytyi Pälkäneeltä – tässä riittää herkuteltavaa!

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Suomen kesän kovasti odotettu mansikka-aika alkaa pian olla parhaimmillaan, vaikka pääsadon kypsymistä ja sen myötä torihintojen laskua saadaankin vielä odottaa. Suomalaisia mansikoita pidetään yleisesti ulkomaisia parempina erityisesti maultaan, mutta tuore kuva osoittaa, että myös kokoa meiltä löytyy.

Kari Saari käväisi perheineen Pälkäneellä sijaitsevalla Niitty-Seppälän tilalla, jossa he nauttivat mansikoita. Mistään kitukasvuisista yksilöistä ei todellakaan ollut kyse, sillä Johanna-vaimon kädellä nähdään valokuvassa komeilemassa todella valtavan kokoinen herkkupala. Saari kertoi Staralle, että kuvassa nähtävä mansikka ei ollut edes päivän suurin, mutta kuitenkin kaunein.

Kuva: Kari Saari
Kuva: Kari Saari