Mies yritti lukea sukuelintään kaupan viivakoodinlukijalla – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Seattlessa asuva 31-vuotias pidätettiin taannoin itsensäpaljastamisesta epäiltynä paikallisessa ruokakaupassa. Miehen kerrotaan esitelleen sukukalleuksiaan kaupan viivakoodinlukijalle. Epäilty saapui Quality Foods Center -ruokakauppaan iltapäivällä 24. kesäkuuta.

Mies käveli kassalle ja kutsui kaupan naispuolisen työntekijän luokseen. Kun myyjä saapui paikalle, hän huomasi tämän heiluttelevan penistään kassan yläpuolella.

Tilanteen huomannut toinen työntekijä vahvistaa kollegansa tarinan. Työntekijän mukaan välikohtauksen aikana ääneen naureskelleen epäillyn penis lepäsi kassan viivakoodinlukijan päällä, eikä mies tehnyt elettäkään korjatakseen sitä piiloon.

The Smoking Gun -sivuston mukaan mies pakeni kaupasta ennen poliisien saapumista, mutta hän palasi myöhemmin rikospaikalle. Epäillyn kerrotaan käyttäytyneen häntä liikestä poistanutta vartijaa kohtaan väkivaltaisesta. Myöhemmin viranomaiset pidättivät miehen muutaman korttelin päästä.

– En vetänyt k**liani esiin, pidätetyn kerrotaan huutaneen poliiseille.