New Yorkiin Tyttökullat-hittisarjan teemaravintola

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teemaravintoloita avataan jatkuvasti ympäri maailmaa. Kyseessä on eräänlainen trendi-ilmiö, kun anniskeluravintoloiden menu, miljöö ja musiikki noudattelevat yhtä ja tiettyä linjaa. New Yorkiin avataan syksyllä Tyttökullat-teemaravintola.

Washington Heightsin naapurusto saa syyskuussa kunnian edustaa Tyttökullat-televisiosarjan innoittamana luotua ravintolaa. Golden Girls -ravintolassa tarjoillaan komediasarjan kunniaksi muun muassa juustokakkua ja viiniä.

Ravintolan perustaja Michael J. LaRue on Blanchea esittäneen Rue McClanahanin hyvä ystävä, DNAinfo-sivusto uutisoi. Ravintolaan tulee esille tavaroita televisiosarjasta. Tyttökullat, eli Golden Girls, lukeutui 1980-luvun suosituimpiin televisiosarjoihin. Komediasarjalla on edelleen uusintojen ja DVD-julkaisujen hengissä pitämä vankka fanikunta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen viihdeteollisuuden omistettu kuppila. Kerroimme taannoin Tim Burtonille omistetusta ravintolasta. Teemabaarit tekevät vahvaa tuloa myös Suomeen, esimerkkinä steampunk- ja merimiestyyliset anniskeluravintolat Helsingin ydinkeskustassa.