Taskuparkkeeraus mullistuu – auto liikkuu jatkossa sivuttain

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen keksijä William Liddiard kertoo kehitelleensä renkaat, joiden ansiosta auto pystyy liikkumaan mihin tahansa suuntaan. Liddiard Wheels -nimisten renkaiden käyttöä esitellään miehen tuoreella Youtube-videolla.

Joka suuntaan liikkuvat renkaat eivät ole varsinaisesti uusi keksintö. Liddiardin mukaan hänen renkaat voi kuitenkin liittää mihin tahansa autoon ilman, että ajoneuvoon tarvitsee tehdä muita muutoksia. Liddiard Wheelsien kerrotaan soveltuvan kaikkiin sää- ja tieolosuhteisiin.

Renkaat tekisivät simerkiksi taskuparkkeerauksesta huomattavasti aikaisempaa helpompaa. Keksijän mukaan videolla nähtävät renkaat ovat vielä prototyypin asteella, joten aivan hetkeen Liddiard Wheelsejä ei tulla näkemään rengasliikkeiden hyllyllä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.