Tyttö antoi pojalle pakit – kunnes kuuli yksityiskoneesta! Seurauksena kaikkien aikojen tylytys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kenellekään ei tule yllätyksenä, että maallinen mammona kiehtoo monia naisia, ja suhtautuminen miehiin riippuu usein paljolti myös miehen omaisuudesta. Asiasta on tehty vuosien varrella lukuisia sosiaalisia testejä, joista tuorein on todennäköisesti kaikkien aikojen tylyin.

Nettipilailija Coby Persin testasi tiimeineen tällä kertaa millainen vaikutus yksityiskoneella on tyttöihin. Coby meni kaupungilla erään tytön juttusille vain kuullakseen, ettei seura kiinnosta ja että tytöllä oli poikaystävä. Nuoren naisen mieli kuitenkin muuttui, kun tämä sai kuulla, että pojalla on yksityiskone.

YouTube
YouTube

Persin sai tämän jälkeen helposti suostuteltua tytön mukaansa lentokentälle ja lentokoneeseen, jossa tyttö pääsi lentokoneeseen saakka. Sen jälkeen hänet komennettiin ulos ja jätettiin tylysti lentokentälle. Sitä ennen tyttö oli soittanut poikaystävälleen olevansa sairaana.