Isä päätti toimia: Osti lehdestä koko sivun deitti-ilmoituksen pojalleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetistä ja sosiaalisesta mediasta löytyy nykyään erilaisia deittipalveluja lähes kenen tahansa seuraa etsivien tarpeisiin. Tästäkin huolimatta eräälle amerikkalaismiehelle haettiin taannoin puolisoa koko sivun kokoisella ilmoituksella sanomalehdessä.

Ilmoitus tuli yllätyksenä myös miehelle jonka nimissä se oli kirjoitettu. Salt Lake Cityssä asuvalle Baron Brooksille kävi nimittäin ilmi, että miehen isä oli ostanut hänelle jättimäisen deitti-ilmoituksen Couer d’Alene Press -lehdestä. Mainos oli maksanut 900 dollaria, eli hieman päälle 800 euroa.

Ilmoituksessa 48-vuotiaan Brooksin kerrotaan etsivän vaimoa, joka haluaa saada lapsia mahdollisimman pian. Vaimosta toivotaan poliittisesti konservatiivista, joten Barack Obaman ja Hillary Clintonin äänestäjät eivät täytyä vaatimuksia. Naisen odotetaan myös jäävän kotiäidiksi siinä vaiheessa, kun perheenlisäys on ajankohtaista.

Deitti-ilmoituksen kuvan todetaan olevan hieman vanhentunut, sillä Brooksin hiukset ovat nykyään harmaantuneet. Lopussa miehen isän kerrotaan haastattelevan vaimoehdokkaita hänen puolestaan. Baron Brooks kertoo The Spokesman-Review -lehdelle isänsä tehneen ilmoituksen ilman hänen lupaansa.

– Siitä lähtien kun isäni sairastui sydämen vajaatoimintaan, hän on tehnyt paljon erikoisia asioita. Tämä on kyllä kaiken huippu, Baron Brooks paljastaa.

Mies kertoo tuntevansa häpeää asian vuoksi, mutta toteaa vanhan isänsä vain toivovan pojanpoikaa jatkamaan sukuaan. Brooks on jo antanut isälle anteeksi, ja aikoo antaa vanhuksen haastatella mahdollisia vaimoehdokkaita.