Poliisi löysi kotietsinnässä tynnyreitä – sisältä löytyi 24 miljoonaa käteisenä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumepoliisit ovat tottuneet käsittelemään suuria summia rahaa, sillä huumekauppaa käydään käytännössä aina käteisellä rahalla. Paljon nähneet poliisit olivat kuitenkin ihmeissään tehdessään äskettäin ratsian sisarusten asuntoon. Huumekaupasta epäillyt sisko ja veli nimittäin piilottelivat todellista rahavuorta.

Poliisin julkaisemista valokuvista nähdään, että Miami Lakesin alueella Yhdysvalloissa sijaitsevasta Luis Hernandez-Gonzalezin ja Salma Hernandezin asunnosta löytyi erittäin merkittävä määrä käteistä rahaa. Yhteensä sitä oli viranomaisten mukaan peräti 24 miljoonaa dollaria.

Rahat oli sullottu piiloon suuriin punaisiin Home Depotin tynnyreihin, jotka oli puolestaan piilotettu talon seinien sisään. Poliisin mukaan sisarukset pyörittivät merkittävää huumebisnestä kasvattamalla kannabista. Nyt molemmat on pidätetty ja he odottavat oikeudenkäyntiä.

Splash
Splash
Splash
Splash