Kesäinen lettikruunu mainettaan helpompi tehdä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Letit ja erilaiset niistä tehdyt kampaukset ovat joka kesänä muodissa. Cosmopolitan-sivusto julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa näytetään miten romanttinen lettikruunu tehdään.

Aluksi päälaen hiukset jaetaan kolmeen osioon ja kiinnitetään hiuslenkillä takaraivoon. Tämän jälkeen jokainen osio letitetään erikseen. Jos kampaukseen haluaa lisää näyttävyyttä, osioihin voi suihkuttaa hieman kuivashampoota ennen letitystä, jolloin letit pysyvät ilmavampina ja suurempina.

Letityksen jälkeen jokainen letti pyöritetään kerälle hiuslenkkien ympärille. Letti tulee kiinnittää kierityksen aikana monesta kohdasta, jolloin se pysyy varmimmin paikoillaan. Kolmen lettikerän valmistuttua hiuksia koristaa kaunis ja kesäinen lettikruunu.