Alessandra Ambrosio perheineen rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli ja Victoria’s Secret -enkeli Alessandra Ambrosio nähtiin taannoin juhlimassa Coachella Valley Music and Arts -festivaaleilla. Kaunotar nähtiin myös kuvissa, joissa hän valmistautui festariviikonloppuun. Nyt Alessandra on osoittanut olevansa vahva ehdokas maailman seksikkäimmäksi perheenäidiksi.

Ambrosio lomailee parhaillaan poikaystävänsä Jamie Mazurin ja lastensa kanssa Ibizalla, Espanjassa. Eilen paparazzit ikuistivat upean supermallin nauttimassa vesileikeistä yhdessä jälkikasvunsa kanssa.

Supermalli Alessandra Ambrosio ilmoitti taannoin, että hän aikoo tavoitella uraa muotibisneksessä myös muuten kuin mallina. Hän on nimittäin lanseerannut markkinoille oman vaatebrändin ále by Alessandra.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash