Batman v Superman -elokuvasta lapsilta kielletty versio – kesto kolme tuntia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Zack Snyderin ohjaama Batman v Superman: Dawn of Justice oli monille supersankarielokuvienkin ystäville karvas pettymys. Elokuva ei myöskään menestynyt odotetunlaisella tavalla lippuluukulla.

Batman v Superman -elokuvasta ollaan kuitenkin julkaisemassa teatterversiota pidempää, lapsilta kiellettyä versiota. DVD ja Blu-ray -levyinä julkaistavalla versiolla on pituutta hurjat 181 minuuttia, eli päälle kolme tuntia. Pidennetty versio ilmestyy kauppoihin Yhdysvalloissa 16. heinäkuuta.

Comicbook.com-sivuston mukaan pidemmässä versiossa on mukana kokonainen teatteriversiosta puuttuva sivujuoni, jossa mukana on Batgirl-hahmoa esittävä Nälkäpeli-tähti Jena Malone. Mukana on myös graafista väkivaltaa sisältäviä kohtauksia, joita lyhennettiin tai leikattiin kokonaan pois teatteriversiosta K-12 -ikärajan takaamiseksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat