Batman v Superman -elokuvasta lapsilta kielletty versio – kesto kolme tuntia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Zack Snyderin ohjaama Batman v Superman: Dawn of Justice oli monille supersankarielokuvienkin ystäville karvas pettymys. Elokuva ei myöskään menestynyt odotetunlaisella tavalla lippuluukulla.

Batman v Superman -elokuvasta ollaan kuitenkin julkaisemassa teatterversiota pidempää, lapsilta kiellettyä versiota. DVD ja Blu-ray -levyinä julkaistavalla versiolla on pituutta hurjat 181 minuuttia, eli päälle kolme tuntia. Pidennetty versio ilmestyy kauppoihin Yhdysvalloissa 16. heinäkuuta.

Comicbook.com-sivuston mukaan pidemmässä versiossa on mukana kokonainen teatteriversiosta puuttuva sivujuoni, jossa mukana on Batgirl-hahmoa esittävä Nälkäpeli-tähti Jena Malone. Mukana on myös graafista väkivaltaa sisältäviä kohtauksia, joita lyhennettiin tai leikattiin kokonaan pois teatteriversiosta K-12 -ikärajan takaamiseksi.