Mies ”parisuhteessa” seksinukkensa kanssa – julkaisee arkeaan Instagramissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaukana ovat ajat, jolloin naisen korvikkeeksi kelpasi rantalelua muistuttava puhallettava Barbara. Aidoilta ihmisiltä näyttävät seksinuket ovat vallanneet markkinat viime vuosien aikana. Seksinukkeja valmistavat yhtiöt kilpailevat siitä, kenen valmistama malli muistuttaa eniten elävää kumppania.

June Korea -niminen valokuvaaja on ikuistanut muovisen tyttöystävänsä koko maailman ihmeteltäväksi. Newyorkilainen mies viettää arkea hiljaisen kumppaninsa kera kuin kuka tahansa varattu mies – sillä erotuksella, että hänen naisensa on nukke. Mies tunnustaa, että rakastaa kuvitteellista tyttöystäväänsä.

Korea käyttäytyy nuken kanssa kuin aidossa parisuhteessa. Kaksikko nukkuu, syö ja matkustelee yhdessä. Eva-nimisellä nukella on hyvin aidon tuntuinen iho ja se on valmistettu erittäin korkealuokkaisesta silikonista. 34-vuotiaasta miehestä ja hänen kumppanistaan on tekeillä dokumenttielokuva, Mirror-lehti kertoo.