Hurja operaatio! Aitaan jumiutunut peura pelastettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannissa Wildilfe Aid -eläinten pelastusorganisaatio oli saanut ilmoituksen metalliaitaan jumiutuneesta peurasta. Pihalla juoksennellut eläin oli yrittänyt ahtautua metallisten kaltereiden läpi huonolla menestyksellä.

Wildlife Aid on kuvannut pelastusoperaation videolle ja julkaissut sen netissä. Videolta käy ilmi, että peura ei ollut innoissaan, että sen ympärille kerääntyi ihmisiä. Eläin päästi ilmoille kauhistuneita rääkäisyjä ja se yritti kaikin voimin pinnistellä itsensä aidasta läpi.

Pelastajat tarttuivat peurasta kiinni ja yrittivät kaikin voimin työntää peuran pois aidan välistä samaa reittiä, mistä peura oli siihen päätynyt. Lopulta ponnistelut tuottivat tulosta ja peura syöksähti aidasta läpi. Tilanteesta hämmentynyt eläin makasi maassa hetken ja sitten se pinkaisi jaloilleen. Toivottavasti peura tajuaa jatkossa pysytellä aidoista kaukana.