Beckhamien häistä 17 vuotta – tältä näyttivät hääpäivänä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria ja David Beckham ovat yksi julkisuuden seuratuimmista pareista. Kummankin sosiaaliset mediat hehkuvat perheonnea, ja vanhemmat jaksavatkin aina hehkuttaa heidän rakkauttaan toisiansa kohtaan ja kehua kasvavia lapsiaan. Nyt aviopari on julkaissut suloiset kuvat heidän häistään 17 vuoden takaa.

Beckhamit ovat olleet naimisissa nyt 17 vuotta. Sekä David että Victoria julkaisivat omalla Instagram-kanavallaan kuvan heidän häistään, joita vietettiin vuonna 1999. Victoria kehuu julkaisemansa kuvan yhteydessä miestään maailman parhaimmaksi aviomieheksi ja isäksi.

David ylistää vaimoaan kertomalla, että oli onnenpekka tavatessaan samanlaisella motivaatiolla ja tavoitteilla varustetun Victorian, jonka sai viedä vihille 17 vuotta sitten. Mies kertoo, että ei voisi toivoakaan rakastavampaa ja huolehtivaisempaa äitiä heidän neljälle lapselleen.