Taikatemppu karmivasti pieleen television suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistaikurit tekevät usein temppuja, joihin he pyytävät mukaan vapaaehtoisia. Taikurien ei koskaan pitäisi vaarantaa tempuillaan sivullisten terveyttä. Nyt niin on kuitenkin päässyt tapahtumaan traagisin seurauksin, kun Puolan television suorassa aamuohjelmassa yritettiin tehdä temppua vapaaehtoisen naisen kanssa.

Tempussa oli pöydällä kolme paperipussia, joista yhdessä oli piilotettuna pitkä ja terävä naula. Puolan Talent-ohjelman semifinalistina nähdyn taikurin oli tarkoitus valita tyhjä pussi, johon hän olisi iskenyt ohjelman juontajana toimivan Marzena Rogalskan käden.

Jostain syystä näin ei kuitenkaan käynyt, vaan mies iski naisen käden suoraan naulaan, joka lävisti naisen käden. Nainen ei enää palannut ohjelmaan, joten hänet kiidätettiin sairaalahoitoon. Siellä vammat todettiin lieviksi, ja Rogalska selvisi jäykkäkouristusrokotuksella ja antibioottikuurilla.