Vedenkestävä paperi esiteltiin – sopii vaikkapa akvaariokoristeeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Markkinointivideot ovat parhaimmillaan taidokkaasti toteutettuja lyhytelokuvia, joissa vangitaan katsojan huomio idearikkaalla tavalla. Nyt esittelyyn nousee Hi-Jet -paperin mainosvideo, joka on voittanut myös markkinointialan palkintoja.

Video herättää ihastusta varmaankin siksi, että sillä näytetään erittäin taidokasta paperiaskartelua. Mainostettavaa tuotetta on nimittäin mahdollista työtää pikkutarkasti paperiveitsellä ilman, että se repeää tai ryttääntyy. Lisäksi paperi on vedenkestävää.

Mainoksessa syntyneet pikkutarkat paperikoristeet upotetaan akvaarioon kalojen seuraksi. Vedenkestävästä paperista saisi loihdittua myös koristeellisia lumihiutaleita Suomen talvisiin olosuhteisiin pihakuusiin ja pensaisiin ripustettavaksi.