IKEA:n uutuusherkku ihmetyttää Japanissa – musta hodari

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huonekalujätti IKEA on yksi tunnetuimmista ruotsalaisbrändeistä, ja yhtiöllä on tavarataloja jo 26 eri maassa. Yhtiö on perustettu 73 vuotta sitten, mutta Japanissa juhlitaan vasta tavaratalon kymmenvuotisjuhlia.

Vaikka aasialaiset ovat varmasti tottuneet erikoisiin herkkuihin, herättää uusi IKEA-ruoka kummastelua. Myyntiin on nimittäin tullut pikimusta ninja-hodari, jonka nakki sekä sämpylä ovat mustia kuin karrelle palaneet grilliherkut. Musta väri on saatu hiiltyneestä bambusta, RocketNews24-sivusto kertoo.

Ninja-hodareita myydään japanilaisissa IKEA-tavarataloissa vuoden loppuun saakka. Yksi musta hodari kustantaa asiakkaalle 2,60 euroa. Hot dog on erikoisesta väristään huolimatta yhtä herkullinen kuin tavallinen nakkisämpylä.