Kun kansallislaulu menee kunnolla pieleen – tässä kooste Yhdysvalloista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa vietettiin itsenäisyyspäivää 4. heinäkuuta. Juhlapäivänä Yhdysvalloissa nähtiin paljon ilotulituksia ja erilaisia juhlallisuuksia. Itsenäisyyspäivän lisäksi itsenäisyyttä juhlistetaan yleensä myös erilaisten urheilutapahtumien aikana kansallislaulun merkeissä muulloinkin kuin kyseisenä juhlapäivänä.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi Practical Folks on julkaissut YouTube-kanavallaan hauskan videokoosteen, jossa näkyy erilaisia tilanteita, joissa kansallislaulun esittäminen on mennyt joltain osin pieleen. Videolla nähdään monia hupaisia tilanteita, joissa laulajat ovat unohtaneet kappaleen sanat.

Verkossa on monia hauskoja esimerkkejä, joissa laulajat eivät ole aivan yltäneet sävellyksen korkeimpaan nuottiin. Tällä kerralla kansallislaulun esittäjät ovat kuitenkin seonneet sanoissa. He keksivät hupaisia korvaavia sanoja oikeiden tilalle, ja valitettavasti uusi sanoitus ei jää kuulijoilta huomaamatta.