Kissa oppi käymään pöntöllä – osaa myös vetää vessan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien videolla nähtyjen esimerkkien ansiosta voidaan olla varmoja siitä, että joitain kissoja pystyy kouluttamaan samalla tavalla kuin koiria. Kissat voivat vaatia hieman enemmän aikaa ja kärsivällisyyttä, mutta ne ovat kuitenkin täysin kykeneviä oppimaan erilaisia käskyjä.

Jotkut omistajat ovat olleet jopa niin onnekkaita, että he ovat onnistuneet opettamaan kissaansa asioimaan vessanpöntöllä. Kissan vessanpöntölle opettamiseen on olemassa jo erilaisia apuvälineitä, joiden avulla kissan pystyy opettamaan vähitellen pöntölle. Nyt videolla nähdään kuitenkin kissa, jonka koulutus on viety vielä tästä hieman pidemmälle.

Videolla nähdään kissa, joka on oppinut tekemään asiansa siististi vessanpöntölle. Kissa istuu pöntön reunalla ja nousee rauhallisesti seisomaan kun se on saanut tarpeensa tehtyä. Tämän jälkeen se hyppää vielä istuimen viereen asetetun jakkaran kautta pöntön päälle ja vetää vessan painamalla huuhtelunappia tassullaan.