Kanye West käytti musiikkivideonsa vahanukkehin 750 000 dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanye West tietää miten hän pystyy saamaan kunnon mediakohun aikaiseksi. West on tunnettu erikoisista ja keskustelua herättävistä musiikkivideoistaan, mutta Famous-kappaleeseen tehty video meni silti monien mielestä liian pitkälle.

Famous-musiikkivideolla West nukkuu hänen vaimonsa Kim Kardashianin ja useiden muiden julkisuuden henkilöiden kanssa valkoisissa lakanoissa alasti. Nyt Life & Style -sivusto paljasti, että Kanye West käytti videolla näkyviin vahafiguureihin satoja tuhansia euroja.

Kanye West oli mukana suunnittelemassa vahanukkeja ja valvomassa niiden valmistusta. Alastomia julkkiksia esittävien figuurien valmistamiseen meni yhteensä puoli vuotta, ja ne tulivat maksamaan huikeat 750.000 dollaria Kanye Westille.